AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu | SAMSUN

İklim değişikliği artık uzaklardaki ülkeleri tehdit eden bir durum değil; hepimiz için artık çok yakında, kapının hemen ardında…

Bireysel, ulusal, uluslararası ve hatta uluslar üstü tedbirler alınmalı. Samsun’daki üniversitelerden birinde okuyorsan ve sen de #DeğişmeninTamİklimi diyorsan Samsun AB Bilgi Merkezi tarafından gerçekleştirilen AB-Türkiye Gençlik İklim Forumuna katıl, çözümün bir parçası ol!

AB İklim Diplomasisi Haftası kapsamında üniversiteli gençlerin iklim krizi ile ilgili karar vericilere yönelik yapıcı ve çözüm odaklı öneriler oluşturacağı ve 27 Kasım 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecek AB-Türkiye Gençlik İklim Forumunda İklim Değişikliği ve Politika, İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik, İklim Değişikliği ve Sosyal Girişimcilik, İklim Değişikliği ve Samsun, Yerel Sorunlar başlıklarında grup çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Farkındalık yaratmak ve çözüm üretmek için katkı sağlamak istersen ilgilendiğin başlık için başvuru yapabilirsin.

Foruma katılım sınırlı sayıdadır. (Her bir atölye 25 öğrenci ile sınırlı olacaktır)

Son başvuru tarihi: 25 Kasım 2021, Perşembe
Başvuru için Tıklayınız